Etsi
  • joakimpyttynen

Me tehtiin se :)

Jotkut asiat vain syntyvät onnistumaan. Niin kuin tämä meidän Musta Neliö. Mutta täytyy sanoa, että eipä tullut mieleenkään aikoinaan ensimmäistä Jukolan reissua suunnitellessa, että muutama vuosi myöhemmin koossa on kolmisenkymmentä innokasta ja Mustan Neliön nimellä ilmoitetaan 5 eri joukkuetta Jukolan/Venlojen viestiin. Ja porukan majoitukseen tarvitaan pari kappaletta armeijan puolijoukkuetelttoja. Mutta erinomaisen hyvä, että näin on.


Jossain vaiheessa viime talven aikana, kun perinteiseen tapaan koottiin lähtijöitä tulevaan Jukolaan, niin ensi kertaa alkoi todella tuntumaan porukan tarvitsevan pientä uutta organisoimista. Eipä sillä, allekirjoittanut on enemmän kuin mielellään hoitanut järjestelyitä ja hommat ovat sujuneet hyvin. Ja apujakin on saanut aina, kun on pyytänyt. Mutta jonkunlainen raja alkoi tulla vastaan, että oli tarpeen miettiä asioita uudestaan. Kun aikamme pohdittiin, niin yhdistyksen perustaminen alkoi tuntumaan yhä paremmalta ajatukselta. Siinä saa luontevasti tehtäviä jaettua, rahaliikenteen hoidettua yhteisen tilin kautta, järjestelmällistä suunnittelua toimintaan ja kaiken päälle päivitettyä yhteisön aseman viralliseksi urheiluseuraksi muiden joukkoon. Kaikki hyviä juttuja.


Muutaman kuukauden aktiivisen valmistelun tuloksena eilen 25.2.2019 sitten koitti päivä, joka oli ehkä pieni askel maailmankaikkeudessa, mutta suuri Mustan Neliön historiassa. Musta Neliö ry:n perustava kokous järjestettiin Ekin luona Riihimäellä, sekä osin etäyhteyksien avulla, ja heti tänään laitoin puheenjohtajan mandaatilla yhdistyksen perustamispaperit vetämään Patentti- ja rekisterihallitukseen. Toivottavasti oli kaikki tarpeellinen mukana ja ruksit oikeissa kohdissa. Eiköhän ollut ja korjataan tarvittaessa.


Tässä kohtaa haluan jo esittää suuren kiitoksen Ekille, Jussille, Makelle ja Mikolle, jotka ennakkoluulottomasti lähtivät kanssani seuran ensimmäiseen hallitukseen suuntaamaan seuran ensiaskeleita. Kuten ennenkin, edistetään yhteistä asiaa hyvällä hengellä ja katsotaan mitä seuraa. Tähän asti on seurannut pelkkää hyvää, enkä näe mitään syytä, miksi näin ei jatkuisi.


Kiitokset kaikille Mustan Neliön toimintaan tähän asti osallistuneille, että olette mahdollistaneet toiminnan kehittymisen tähän pisteeseen. Ja tästä eteenpäin. Jukolan viesti säilyy vuoden kohokohtana, mutta eiköhän tässä jotain muutakin toimintaa ole hiljalleen kehittymässä ympärille.


Tervetuloa mukaan myös kaikki uudet toiminnasta kiinnostuneet... Mistä tulikin mieleeni, että ensimmäisen toimintavuoden jäsenmaksuksi päätettiin eilen maltilliset 20€. Nettisivun jäsenkaavakkeita kannattaa käydä täyttämässä sankoin joukoin ;) Lupaan tehdä seuran ensimmäisenä puheenjohtajana parhaani, että Mustan Neliön ilme säilyy yhtä raikkaana ja toiminta tästä kehittyy edelleen.


Sporttiterveisin,

pj. Pyttynen


Eki, Jokke ja Jussi juhlatunnelmissa

Kokoustekniikat hallussa heti alussa :)

51 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki